Choose language


A new paradigm, contact with other worlds and dimensions, interdimensional communication, UFO, aliens, life after death, borderline science

Forskning, fakta, indicier, bevis och människors upplevelser visar på

ett nytt vetenskapligt paradigm - en ny multidimensionell världsbild

Galax

Vi gör också

Gravkullar i Brottby


Välkommen till Eva och Tonys hemsida om den multidimensionella väldsbildenEgna experiment med EVP och ITK


Vi presenterar här egna experiment och referenser till andras försök som vi gjort med EVPVem är det som knackar på vår mikrofon

Vi har haft en osynlig besökare i studiorummet, som knackat på en av våra mikrofoner.

Vi har också börjat få in korta EVP röster på datorn och datorn i studiorummet. De har kommenterat och svarat på frågor vi ställt dem.


Tidigare har okända röster kommit in under en meditation när en bandspelare stått på. Men vi har bara sporadiskt provat under åren. Under våren 2007 var AnaBela Cardoso i stockholm och besökte Parapsykologiska sällskapet och höll ett seminarium om EVP.

Vi blev inspirerade och provade själva.AnaBela Cardoso


Ett tips som hon gav var att använda färdiginspelade bakgrunder med vattenskvalp, brus eller liknande.

EVP rösterna måste få en chans att använda sig av något som de kan påverka och förändra. Det är så det verkar fungera. Tas bruset bort så försvinner EVP-rösterna.
Vattenskvalp

Vi letade i vår skivsamling och fann en skiva med vattenskvalp som passade. Den bakgrunden i rummet och bruset från några radioapparater spelade vi upp i högtalarna. Ljudet spelades in via två mikrofoner och mikrofonförstärkare direkt på datorn.

Till vår häpnad låter inte ljudet likadant varje gång (fast det är samma bakgrund vi använder varje gång).

Vi spelade in i 5 minuters avsnitt. Vi provade olika typer av mikrofoner. De dynamiska fungerar bäst.

Allra bäst den som vi fått av Claude Thorlin.

Claude och Ellen Thorlin i Eskilstuna är kända för att ha spelat in EVP röster och var goda vänner med Friedrich Jurgenson. När Claude Thorlin dog för några år sedan fick vi hela hans utrustning och alla band. Därav har vi hans mikrofon kopplad till vår dator.


Vi har byggt upp en modifierad GA 1

En apparatkonstellation som Adolf Homes använde sig av vid sina försök. Vi provade denna konstellation under sommaren 2007. Vi hade inte väntat oss någon kontakt under denna korta tid som vi experimenterade på.


GA 1 består av

Två mikrofoner med bergskristaller fasttejpade på sig

En dator med ljudkort för inspelning

Två högtalare och en förstärkare

En fm-radio för mottagning av den egna fm-sändaren som återutsänder vattenskvalpet

En am mottagare för mellanvåg

En mixer för inspelning

Två UV-lampor

Kristaller

Kristallantenn


Vi renar ljudet med ett
brusreduceringsprogram


Ljudkurva


Ljudet renas efter inspelning med ett Magix brusreduceringsprogram vilket tar bort det mesta av vattenskvalpet. Tyvärr blir ljudet då lite mekaniskt. Efter reningen lyssnar vi av inspelningen på datorn efter röster eller andra ljud som vi inte hörde i rummet vid inspelningen.


Det knackar på vår mikrofon

Den 10 augusti 2007 när vi experimenterade vi med kontakt, hörde vi hur någon som vi inte såg, knackade på mikrofonen. Lyssna efter det att Eva säger ”han vet inte vad han skall säga”

Bara en början!!


Lyssna här.Måndagen den 20:e januari 2014


Husbilen med spökrösten

Eva och jag har under flera år letat efter en husbil.

Vi tänkte resa runt och undersöka magiska platser med den. Vi kan ha med oss mätinstrument och videokameror för att dokumentera platserna och eventuella fenomen. Därför har jag bevakat Blocket i flera år som har annonser med husbilar. Fram till i år har jag inte hittat någon bil som passar till detta projekt.


Husbilen visade sig i drömmen

En natt i början av januari i år, så drömde jag om en gammal husbil och fick en tydlig bild i drömmen hur den såg ut. Gick till datorn på morgonen och tittade på blocket och där var den med bild! Till rea pris! Utlagt på blocket en kvart innan jag tittade! Den fanns i Östersundsområdet där vi bor.

Ringde direkt till ägaren och bad att få en visning. Några dagar senare åker vi dit för att titta på den. Det var en 20 år gammal husbil i bra skick och inredningen passade oss precis till vårt magiska projekt, med gott om plats kring bordet.

När den var klar med vinterdäck skulle vi provköra och hämta den. Vi slog till och köpte den.

Det fanns dock ingen instruktion hur allt fungerade i bilen, så jag videofilmade säljaren som visade på alla funktioner, gasvärme, gaskylskåp, gasspis, varmvatten, vattentankar, TV video, GPS backkamera, extra bilbatteri, dusch/toalett osv. Det blev en halvtimme lång videofilm.Vi är glada om det spökar i bilen

Vi vet inte om spökrösten är kvar i bilen då vi inte provat att spela in videofilm i bilen här hemma.

Vi är nöjda med husbilen och det eventuella spöket ser vi som en bonus, vilket inte alla andra köpare skulle göra.


Om EVP röster www.secretgalaxy.com/evp.htm

Om magiska platser www.magicalspots.se


Spökrösten på videon

När jag senare skulle skriva ut instruktionen från videon, så hörde jag hur en kvinnlig röst skrattade till när vi talade om TV-studio i bilen. "Lyssna på videon ovan". Det fanns ingen kvinna i bilen under inspelningen bara jag och säljaren.

Jag ringer tillbaka till säljaren och frågar om hans sambo varit i bilen när jag spelade in videon? Nej det hade hon inte varit.

Han blir förstummad när han hör om spökrösten, verkade rädd och lämnar över telefonen till sin sambo. Hon berättar att det spökar hemma och hon har bla hört en kvinna skratta och den del andra fenomen. Jag berättade för henne om vårt intresse för det okända och att vi tänkte använda bilen till att undersöka magiska platser. Vi är dessutom specialister på detta område och har gjort en videodokumentär och en bok om dessa EVP-röster.

Vi tycker det var ett underligt sammanträffande, nästan som om bilen kallade på oss i drömmen?