Choose language


A new paradigm, contact with other worlds and dimensions, interdimensional communication, UFO, aliens, life after death, borderline science

Forskning, fakta, indicier, bevis och människors upplevelser visar på

ett nytt vetenskapligt paradigm - en ny multidimensionell världsbild

Galax

Vi gör också

Gravkullar i Brottby


Välkommen till Eva och Tonys hemsida om den multidimensionella väldsbilden
 Remote Viewing with Russell  Targ and Alan Steinfeld

En av forskarna i stargate projektet Dr Russell Targ berättar här hur man enkelt själv kan prova remote viewing, ”fjärrsyn”.
I den här videon lär sig Alan Steinfeld fjärrsyn av Russell Targ, en av forskarna bakom stargate projektet, spioneri med hjälp av sjätte sinnet. 

Fjärrsyn är förmågan att projicera vårt medvetande bortom gränserna för våra 5 sinnen och föra tillbaka information och bilder som är okända för de inblandade.
Var med under experimentet och se om du kan gissa målbilden innan den avslöjas.


Mottagen bild under ett experiment


Remote viewing

Från Wikipedia, den fria encyklopedin


(RV) är uppenbara förmåga att samla information om en avlägsen eller osedd målet med hjälp paranormala medel, särskilt extra-sensorisk perception (ESP).

Vetenskapliga studier har genomförts.

En typiskt fjärrskådare är förväntas ge information om ett objekt som är dolda från från dem på avstånd.

Termen introducerades av parapsykologerna Russell Targ och Harold Puthoff 1974.

RV var populärt på 1990-talet, efter frisläppande av dokument med anknytning till Stargate-projektet , en $ 20 millioner sponsrat av den amerikanska federala regeringen för att bestämma eventuella militära tillämpning av psykiska fenomen.

Programmet var slut och upphörde 1995

Idag finns det kurser i RV som hålls av de inblandade fjärrskådarna och som arbetar som konsulter till företag.
Sjätte sinnet

Medial, mental kontakt med andra dimensioner och världar


Andliga och religiösa upplevelser. Kontakt med Gud, Jesus, änglar, utomjordingar, andeväsen, döda,spöken, demoner, onda och goda krafter, naturväsen, andliga guider och ledare  mm.

Man se och ha kontakt bakåt i tiden, i nutid, framåt i tiden (förutsägelser) och över långa avstånd (fjärrskådande). Se parapsykologisk forskning nedan.


Teknik. Medier, kanalisering, inspirerat tal, -skrift, -konst, intuition, ingivelser, varsel, förutsägelser, drömmar, sann-, varningsdrömmar, synkronicitet, tillfälligheter,mm.


Förutsägelsetekniker: Maya-kalendern,  destiny cards, astrologi, numerologi,  tarot-kort, vanlig kortlek, tumgrepp mm.


Med grundtekniker som meditation, yoga och olika andningstekniker underlättas kontakt andra dimensioner, t ex med andeväsen eller inre källan, högre Jaget i dig.


.....................

Att kanalisera

.....................

Magnetism framkallar ingen GUD

......................

Om kanaliseringOkänd forskning visar att det går att böja skedar med tankekraft.

Det finns okänd forskning på Uri Geller men också på barn som visar att det går att böja skedar och metaller under strängt kontrollerade förhållanden i laboratorier.


Professor David Bohm med vid försöken

Vi har sammanställt forskningen av Prof John B. Hasted vid Birkbeck London University, där han under många år forskat kring ”psykokinesi”, det vill säga tankepåverkan på metaller.

Försökspersonerna var Uri Geller men i huvudsak barn, som inspirerades av Uri Geller och fick hans förmågor efter TV framträdandet.

Mini Gellers som de kallas kunde böja metaller upp till 9 meters avstånd utan att vidröra metallbitarna.


Varför denna forskning inte har blivit allmänt känd kan bero på att det strider mot den

rådande materialistiska världsbilden inom forskning och vetenskap.


Mer om forskningen finns på Länk pdf

Prova om du har  förmågan att   böja   skedar   som UriGeller


Nu kan du prova om du har Uri Gellers förmågor  att böja skedar med tanke kraft.

På 70 talet spelade Uri Geller in en grammofonskiva där han läser dikter till musik. Det var kanske inte världens bästa grammofonskiva men på det sista spåret uppmanar han lyssnaren att ta fram en sked som han skall hjälpa lyssnaren att böja skedar.

Vi spelade detta spår från grammofonskivan i radioprogrammet nya dimensioner och till vår stora häpnad ringde lyssnarna in till oss med böjda skedar i sina händer och undrade hur vi kunde förklara detta.

Det visste vi inte, men vi vet att en del lyssnare har denna förmåga och Uri Geller kan ta fram den.


Ta fram en sked och  prova du har förmågan genom att lyssna på denna länk!PS Hör av dig till oss på facebook länken secretgalaxy på högersidan om du provat.


ET

Uri Geller Spoonbending.mp3

Utdrag ur boken närkontakt med UFO

 

   Så här går det i korthet till att     meditera


Sätt dig skönt på en stol. Fötterna på golvet och händerna på knät. Var stilla. Ta några djupa andetag och låt andetagen flyta ner genom hela kroppen ända ner i tårna. Spela lite mjuk och skön musik och du vill till en början eller fixera blicken på en ljuslåga en stund. Eller sitt bara stilla och blunda. Låt alla tankar fara sin kos. Om tankar ändå kommer så strunta i dem och fortsätt istället djupandas och koncentrera dig enbart på andetagen en stund. Sitt bara där i stillheten mitt i din egen inre värld. Tänk dig själv som en punkt i mitten av en cirkel, som omger dig. Koncentrera på punkten. Sitt där i stillheten. Tänk inte! Låt tankarna passera. Men ta tillvara de intryck som kommer till dig inifrån. Från din egen själ. Från guden inom dig.

 

All meditation går ut på att man ska nollställa det yttre tänkandet. Att stilla sig. Man kan då få fatt i de små, nästan ”ohörbara” och ”osynliga” impulserna inifrån. Var stilla och lyhörd så lyckas du till slut att tömma hjärnan på tankar och ta tillvara den inre tystnaden och stillheten i ditt inre kosmos. Det är väldigt vilsamt. En del skolor lär ut olika mantran (meningslösa ord), som man ska upprepa om och om igen under meditationen. Du kan hitta på vad du själv tycker är skönt. Meditera regelbundet, gärna en liten stund varje dag, så mår du bättre. Ge dig en kvart om dagen till ditt eget välbefinnande! Vad helst som stillar dina yttre tankar är bra för välbefinnandet.

Att kanalisera är enkelt

Under meditationen kan du också ställa en liten fråga om du vill. Svar kommer alltid i någon form, genast eller vid senare tillfälle.


Det kan underlätta om du gör så här: Skriv ner din fråga och koncentrera på den en kort stund. Släpp sedan tanken helt och ställ dig passiv och mottaglig för svar inifrån ditt eget inre. Svar kommer som bilder, symboler eller ord.

 

Skriv ner allt som du upplever det! Skriv ner alla ord undan för undan som du telepatiskt hör eller ser dem inne i ditt huvud. Detta kallas att kanalisera. Man tror först att allt är inbillning, men skriv ändå ner allt som du tror det var. Skriver du inte ner orden allt eftersom de kommer, så slutar de att komma, tills du återupptar skrivandet igen. När man skrivit ner en hel lång textmassa minns man inte alls innehållet. Men när man läser igenom det efteråt, blir man oftast alldeles förbluffad, då man ser att de mottagna orden eller symbolerna bildar ett helt igenom sammanhängande innehåll.


 

Kanalisering/budskap och meddelanden från andra världar och dimensioner

 

Ofta kanaliserar man också Jesus. Kanalisering betyder att en medial person tar emot mentala budskap och meddelanden från andra världar och dimensioner. Kanaliseringarna skrivs ofta ner och distribueras på olika sätt främst inom new age folket. Många böcker har skrivits om kanaliseringar och mental kontakt med andra världar och dimensioner. Så även om mentala kontakter med Jesus, eller Sananda, som han oftast kallas när new age folk kanaliserar honom. Även många religiösa påstår, att de har mental kontakt med Jesus, men här heter han fortfarande Jesus, vad vi förstått.

 

De kanaliseringar vi själva tagit emot, har vi undertecknat med namnet på den vi kanaliserade, till exempel Sananda, eller kort och gott de osynliga eller uppkoppling. Vi vet inte med säkerhet om kanaliseringarna är helt korrekt återgivna. Det är svårt att hålla sig koncentrerad och ta emot ”osynliga” ord längre tid. Man kan lätt missa om man är ouppmärksam. Detta är en risk vid all kanalisering. Därför vill vi istället försöka uppnå ”riktig” kommunikation med de osynliga via vår (tekniska) kommunikationsanläggning, men har ännu inte lyckats med det. Intuition, ingivelser, drömmar

 

Förutom meditationsstunder, är duschen, drömmar eller skogspromenader våra bästa impulskällor. Vi har också alltid papper och penna till hands på nattduksbordet eller i fickan, så vi inte glömmer bort de impulser och tankar som kommer. De brukar vara ganska flyktiga ibland. Det händer ofta att jag får impulser mitt under morgonduschen, säger Eva och skriver jag då inte upp tanken ganska omgående, finns risken att den försvinner ur minnet igen, innan jag ens hunnit bli klar över vad den ville säga mig. Men är det väldigt viktigt brukar drömmarna och impulserna alltid återkomma, men kanske i någon annan vinkling tills man förstått.


Då och då har ljusets krafter också kommit med större impulser till Jordens människor. Till exempel impulser till nya religioner eller samhällssystem, som förts hit via inkarnerade utomjordingar för att föra samhällsutvecklingen i en ny inriktning.


Hunden som kom hem

Hunden Tika i ARVESUND Foto: Håkan Luthman


Birgitta och Leif Lindholm från Arvesund trodde att deras älskade hund Tinka var försvunnen.

Men med hjälp av polis, engagerade medmänniskor och en kvinna som enligt uppgift kan prata med djur så hittades till slut hunden.


Hunden Tinka försvann under dramatiska former på torsdagen. Birgitta och Leif Lindholm från Arvesund hade tagit med sig sin Tinka upp till sin stuga 13 mil bort i Stortjärn nära Gråvalen.


– Vi hade varit ute och fiskat. När vi kom tillbaka till stugan var Tinka borta. Hon brukar aldrig springa bort, säger Leif Lindholm.


Läs mer I LTZ