Choose language


A new paradigm, contact with other worlds and dimensions, interdimensional communication, UFO, aliens, life after death, borderline science

Forskning, fakta, indicier, bevis och människors upplevelser visar på

ett nytt vetenskapligt paradigm - en ny multidimensionell världsbild

Galax

Vi gör också

Gravkullar i Brottby


Välkommen till Eva och Tonys hemsida om den multidimensionella väldsbildenUFO arkiv

Äldre artiklar och rapporter om UFO som flyttats från första UFO sidan.


Hej på er utomjordingar, säger Allen Tough.

Går de omkring på jorden mitt ibland oss utan att vi märker det? Ungefär som Apollon i ”Förklädd gud”? Vem vet? För säkerhets skull har en grupp av ett hundratal astronomer och forskare lagt ut en kontaktannons i form av en hemsida på internet, som de hoppas att eventuella utomjordingar ska nappa på.

Hösten 1998 lade den amerikanske Astronomiprofessorn Allen Tough och en celeber internationell skara av akademiker, konstnärer och kulturpersonligheter ut en kontaktannons på internet där de önskade kontakt med utomjordingar för stimulerande och berikande samtal.

På webbsajten www.ieti.org finns deras stående inbjudan.

 

Publicerad 050830,:09 i Ny teknik

Www.nyteknik.se


  UFOs - A Challenge to   Mainstream  Science

By Patricia B. Corbett


What evidence is needed to convince mainstream scientists—and perhaps yourself—that the UFO phenomenon is real and worthy of scientific study?”


—Alexander Imich, Ph.D.

President, Anomalous Phenomena Research Center (APRC)


For the last half of the 20th century, the UFO phenomenon has perplexed both the public and the scientific community. At the beginning of the 21st century, the overwhelming majority of the American public—about 70%—believes that UFOs are real and that they most likely are guided by intelligent beings from other worlds or dimensions. The scientific advances and discoveries that have resulted from our own human space program have helped shape the views of the American public on UFOs and extraterrestrial life.

 Läs mer


  Interdimensional hypotes

Översatt från Wikipedia, den fria encyklopedin


Interdimensional hypotes (IDH eller IH - kallas även extradimensional hypotesen eller EDH) är en teori som framförts av Jacques Vallée att oidentifierade flygande föremål (UFO) och relaterade händelser involvera hemsökelser från andra "verkligheter" eller "dimensioner" samexisterande separat tillsammans med vår egen. Det är ett alternativ till den utomjordiska hypotesen (ETH). [1] [2] [3] [4]


IDH innehar även att UFO är ett modernt uttryck för ett fenomen i tidsåldrar tillskrivs mytologiska eller övernaturliga varelser. [2]


IDH kan vara en tro snarare än en vetenskaplig hypotes eftersom den inte är falsifierbar genom tester och experiment. Till skillnad från ETH, är det inte möjligt att kontrollera IDH genom experiment eller genom observation. IDH används av UFOloger på grundval av hur väl den passar. [1]


Utvecklingen av IDH som ett alternativ till ETH ökade under 1970 och 1980 med utgivning av böcker av Vallée och J. Allen Hynek. År 1979 förespråkade Vallée och Hynek hypotesen i The Edge of Reality: En lägesrapport om oidentifierade flygande föremål och vidare, i Vallée-talet 1980-bok Messengers of Deception: UFO Contacts och kulter. [8]


Några UFO förespråkare accepteras IDH eftersom ingen hade visat en anti-gravitation eller speed-of-light resa hypotes som kan förklara utomjordiska maskiner. Med IDH, är det onödigt att förklara något drivsystem eftersom IDH anser att UFO inte rymdfarkoster, utan enheter som reser mellan olika verkligheter. [9Utomjordingarna kan kan redan vara  här.

Enligt lord Martin Rees, ordförande i Royal Society och Professor of Cosmology and Astrophysics at the University of Cambridge

 

Han sa att det kan finnas utomjordingar som kan vara bortom mänsklig förståelse.


Av Heidi Blake

Publicerad: 7:25 GMT 22 februari, 2010


Han gjorde dessa anmärkningar som värd för nationella vetenskapsakademin i London första konferens om möjligheten av främmande liv.

"De kan stirra oss i ansiktet och vi känner inte igen dom. Problemet är att vi letar efter något som är som vi och vi förutsätter att de åtminstone har någorlunda samma matematik och teknik, säger han.


"Jag misstänker att det skulle kunna finnas liv och intelligens ute i former som vi inte kan föreställa sig. Precis som en schimpans inte kan förstå kvantmekaniska teorin, kan det vara där som aspekter av verkligheten som är utöver kapaciteten hos våra hjärnor. "


Lord Rees talade  konferensen i januari, med titeln "Detection av utomjordiskt liv och konsekvenserna för vetenskap och samhälle, för att fråga om upptäckten av utomjordigar skulle orsaka både skräck och glädje på jorden.


Han berättade Prospect Magazine att bättre teleskop gjorde chans att hitta utomjordiskt liv "bättre än någonsin".


Men Dr Frank Drake, världens ledande "ET Hunter", sade den konferens som satellit-TV och den digitala revolutionen "gjorde mänskligheten osynliga för utomjordingar genom att minska överföringen av TV-och radiosignaler i rymden.


För närvarande är jorden omges av en 50 ljusår hela "skal" av strålning från analog TV, radio och radar. Men även om signalerna har spridit sig tillräckligt långt för att nå många närliggande stjärnsystem, de försvann snabbt i kölvattnet av all digital teknik, enligt dr Drake.

 


Englands försvardepartement släpper ny information om UFO

Har utomjordingarna försökt att kontakta engelska regeringen via Home Secretary Michael Howard's ?


Englands försvarsdepartement har släpp ytterligare dokumentation om oförklarliga iakttagelser i landet.

De säger att det inte finns några fler rapporter om UFOn i Storbritannien.

Regeringen forskat 1.600 iakttagelser  som gett en samling av rapporter på sammanlagt över 6000 sidor.

 

Ett exempel på iakttagelser är sex vittnen såg någonting svävar över den dåvarande conservative Home Secretary Michael Howard's hem, han kontaktade regeringen om den underliga farkosten. Den "surrande" objektet, så beskrev han det var ett klassiskt UFO, med ljus som snurrar runt utsidan på det.

Ett ögonvittne berättade för media "Allt kändes riktigt udda, och jag hörde det surrande ljud. Efter några sekunder sköt bort, lämnar i en blixt av ljus."

Andra händelser som rapporterats på de 6.000 sidorna innehöll en plan nära samtal med ett flygplan som omfattas av ljus och närmade sig så hög fart, medan ännu en rapport där en människa påstår att han hade en "tub light" kom till honom, vilket resulterar i skador på huden.

Det finns mer information som kommer att släppas senare i år ... Föreställ er hur roligt UFO-entusiasterna har med detta!

 

Läs mer


UFO över Jerusalem den 28 jan 2011

Flera videos ur olika vinklar visar hur ett UFO sänker sig ner över Tempelberget i Jerusalem.


Bilderna är inte särskilt klara eftersom det var mörkt ute, men de fångar ett glödande klot som faller ner mot Klippmoskén, blir kvar och svävar en tid och sedan snabbt stiger mot skyn och försvinner.


Jerusalem är centrum för tre världsreligioner.


På Tempelberget ligger den gamla Klippmoskén som är en viktig islamisk helgedom.

Dessutom är platsen den allra heligaste för judarna. Judiska traditionen ser det som den andliga korsningen himmel och jord.

För de kristna är staden Jerusalem mycket viktig.


Vi (ET) har länge önskat att utomjordingarna skall visa sig offentligt och inte bara smyga runt i buskarna. Nu verkar det som de tagit ett stort steg inför officiellt framträdande.


Vi hävdar i vår bok ”Närkontakt med UFO", 1997, att bibeln skall tolkas som att utomjordingar varit inblandade när profeterna skapade världsreligionerna. Profeterna trodde att dessa utomjordingar som kontaktade dem var Gudar och Änglar och blev deras apostlar. Utomjordingarna har på så sätt påverkat mänskligheten, vår kultur och utveckling under årtusenden och gör det fortfarande även idag och vill vara med och styra när stora förändringar görs på vår Jord.


Försöker utomjordingarna med sin uppvisning över Jerusalem påverka den politiska utvecklingen


Just nu pågår en stor revolution i arabvärden som troligen kommer att förändra hela mellanöstern och hela världspolitiken.

Genom att hänga över Jerusalems heligaste plats och sända en signal till de inblandade i konflikten att ”Gudarna” (utomjordingarna) ser dem så kan de påverka den politiska utvecklingen.

I denna religiösa del av världen så ser man tecken i skyn på andra sätt en vi och detta kan påverka den politiska utvecklingen av revolutionen.


ET


MUFON Symposium juli 2011


 Det årliga UFO Händelsen har under 2011 tagit ett jättekliv framåt i mänsklighetens historia för att ta itu med en "ET Kontakt: Konsekvenserna för vetenskap och samhälle".


Vi tar upp några mycket intressanta och viktiga frågor:


Vilka konsekvenser får det för mänskligheten?

Kommer mänskligheten att överleva ET kontakt?

Vad ska det bli av vår världs religioner?

Kommer utomjordingarna att vara vänliga eller fientliga?

Hur kommer vår regering att reagera?

Hur är det med våra militära?

Vilka stora framsteg, om någon, sannolikt kommer att uppstå med vår vetenskap och teknik?

Vilka andra överraskningar i beredskap för mänskligheten?


 Du kan höra, Astronaut Story Musgrave, George Filer, Stanton Friedman, Dr John Alexander’ mfl


Länk till MUFON