Choose language


A new paradigm, contact with other worlds and dimensions, interdimensional communication, UFO, aliens, life after death, borderline science

Forskning, fakta, indicier, bevis och människors upplevelser visar på

ett nytt vetenskapligt paradigm - en ny multidimensionell världsbild

Galax

Vi gör också

Gravkullar i Brottby


Välkommen till Eva och Tonys hemsida om den multidimensionella väldsbildenSlagruta, jordstrålning,

curry-, hartmanlinjer, jordenergier, kraftplatser, Feng shui


Folk har gått med slagruta i tusentals år. Även pekare och pendel tillhör tekniken för att finna jordstrålning, kraft platser mm. Det finns även parapsykologisk forskning på slagrutemän.

Feng shui är en metod där man reglerar energiströmmar i till exempel ett hus. Vi har placerat det här eftersom man kan använda slagrutan som mätinstrument för dessa energier.


De tekniker man oftast använder för att mäta jordenergier är slagruta, pekare och pendel, men även vanliga tekniska mätinstrument, t ex radio, fältstyrkemeter, magnetfältsmätare.


(Se även UFO sidan med 6-punktssystem och icke-tidstunnlar).Svensk forskning på slagruta

Psi-track - tankens spår

Av Elisabet Broomé, Kristina Anjou och Jens A. Tellefsen, jr


Svenska forskare upptäckt något betydelsefullt nytt inom psi-forskningen, något som kan vara ett upprepbart parapsykologiskt experiment.

 

En tanke - vad är det? En idé, eller en inre bild, som uppstår i ett medvetande och kanske följs av handling - ja, så skulle man kanske kunna svara. Men att tanken skulle kunna vara något som är utsträckt i rummet, något konkret och mätbart, det tillhör inte våra vanliga föreställningar om hur världen är konstruerad. Svenska parapsykologiska undersökningar visar emellertid att så kan vara fallet.

 Upptäckten av psi-spåret Det är nu (1994) snart sju år sedan det så kallade tankespåret upptäcktes. Spåret, som kom att kallas psi-spåret (psi-track på engelska) är alltså det mätbara spåret av en tanke.

 

Sedan det första försöket gjordes, har några svenska forskare under flera år gjort en serie experiment, som rönt internationell uppmärksamhet. Nils-Olof Jacobson och Jens A. Tellefsen har skrivit en rapport som vunnit första pris i en parapsykologisk tävling i England och publicerats i en av de ledande parapsykologiska tidskrifterna, den engelska Journal of the Society for Psychical Research.

 

På svenska har den första boken om experimenten med psi-spåret utkommit; den är skriven av Göte Andersson, värmländsk konstnär, som var den som upptäckte psi-spåret.

 

Läs mer


Pekare, pendel och slagruta

Utdrag ur boken Närkontakt med UFO


Om du vill lära dig använda slagruta, pekare eller pendel kan vi rekommendera att gå en nybörjarkurs. Det brukar alltid finnas någon som kan tekniken även på mindre orter. Annars finns det numera rikhaltig litteratur i bokhandeln, om du är intresserad och vill lära dig lite mer om det här. Alla kan lära sig denna teknik.

Bilden här ovan visar en slagrutegångare, men vi själva använder mest vinkelpinnar (pekare) och pendel, då vi tycker dessa är känsligare. Det är också snabbare att leta 6-punktssystem med slagruteteknik än med vanlig teknisk apparatur.


Tekniken går i korthet till så här.

 

Håll vinkelpinnarna löst, en i vardera handen, rakt framför dig med ett par decimeters avstånd från varandra! Ställ en fråga eller uppmaning tyst för dig till exempel ”visa Currylinje”! Currylinjerna är lättast att lära sig att känna i början, tror vi och de finns överallt. De ligger i ett rutnät runt hela Jorden. Avståndet mellan linjerna varierar, beroende på var på jordklotet man befinner sig. Här i Sverige är avståndet omkring fyra meter. De ligger i nordostlig/sydvästlig riktning och nordväst-sydost.

 

Håll koncentrationen på din fråga i sinnet medan du sakta går framåt! Framme vid en linje så vrider sig pekarna av sig själv utåt eller inåt i rak linje där Currylinjen går. Håll inte pinnarna så hårt att de inte kan vrida sig! Svårare är det inte. Försök själv! Alla kan lära sig. Det gäller bara att komma på knepet första gången. Det kan vara lättare, om någon visar hur man gör första gången och hur det känns. Ett bild på hur man går med pekare ses längre fram i boken, där vana slagrutemän undersöker 6-punktssystemen.

 

Har man lärt sig gå med pinnar är det lika lätt att hitta 6-punktssystemen som Currylinjerna. Du gör på precis samma sätt som när du letar Currylinjer, men koncentrerar dig på 6-punktssystem istället. Tänk på och koncentrera dig på vad du vill veta, till exempel ”visa 6-punktssystem”, ”visa 6-punktsgräns”, ”visa mittpunkt”, ”visa manlig punkt” och så vidare. Det gäller bara att koncentrera sig på det man vill veta, så ger slagrutan svar. 6-punktssystemen ligger helt oregelbundet. Åtminstone har inte vi funnit någon förutsägbar storlek och avstånd mellan dem. Vi brukar jämföra 6-punktssystemen med akupunkturpunkter. Precis som människans kropp har sina akupunkturpunkter, så har Jorden sina.

Pekare finns att köpa i new age affärer, men du kan också tillverka egna genom att böja en tunn metalltråd i rät vinkel, handtaget cirka en decimeter och pekardelen ungefär tre gånger så lång. En gammal kemtvättgalge går alldeles utmärkt att böja till.


http://www.nilsolof.se/index.htm

Jordstrålningscentrum´s hemsida

Svenska Slagruteförbundet

Slagrutan Tvärs

JiS = Jordstrålningssällskapet i Stockholm

litt-om-naturvitenskap

Miljø- & Jordstråleforeningen Danmark

Maasäteilyn Tutkijat

The British Society of Dowsers -

Welcome to the West Wales Dowsers, A friendly society and have interests in all forms of Dowsing

Österreichischer Verband für Radiästhesie und Geobiologie  |  Geomantie  |  Feng Shui

Radiästhesie Geobiologie und Elektrosmog Schweiz Aargau Luzern Zug Zürich - Alfred Gloor Engineering - Geopathologie Erdstrahlen Verwerfung Verwerfungen Wasseradern

Mid-Atlantic Geomancy

The Canadian Society of Dowsers

Slagrutan - Jordstrålning

Åke Lindgren: Tanken läker livsmiljön

Sammandrag på engelska

American Society of Dowsers

www.vingar.se

Energi busters

En hemsida om slagrutan och dessa energier.


Länk http://www.energybusters.se/

6-pktssystem I Vallentuna ur boken Närkontakt med UFO

 

Osynliga människor på 6-punktsområden

 

Kvalitén skiftade alltså på 6-punktsområdena. En del platser var så harmoniska, att man knappt ville lämna dem, även fastän området inte var aktivt. En del av dem blev våra egna energi- och meditationsplatser. Favoritställen, som vi regelbundet återvände till, när vi ville ha energipåfyllning, eller när vi stod inför ett viktigt beslut.

På dessa speciella ställen har jag ibland sett "rosa-genomskinliga människor", säger Eva. Det känns, som om de välkomnar oss, som om de var där, men samtidigt är i en annan dimension. Ibland har jag sett något slags genomskinligt dis i området. Och det har känts, som om det fanns levande, men för oss osynliga människor närvarande, fortsätter Eva. De brukade stå runt omkring oss, när vi mediterade. Vi fick en känsla av, att de ville hjälpa oss att genomföra vårt påbörjade projekt, ge oss tankar och idéer. Vi kände en högtidlig känsla. Värdig. Men samtidigt en känsla av djup samhörighet.

Också jag har känt, att osynliga väsen varit närvarande ibland, säger Tony. Men jag har mer känt och sett dem osynligt med mitt psykiska seende. "Nu är de här", brukade vi ofta säga till varann, när vi närmade oss vårt meditationsställe. Ibland var det jag, som först märkte, att de var där. Ibland var det Eva, som såg eller kände dem först. För det mesta kände vi, att de var där, redan innan vi kom fram till 6-punktssystemet, där de stod och väntade på oss. Dessa tillfällen kändes väldigt speciella.


Vilka är de osynliga?

Vi har börjat använda samlingsbegreppet ”de osynliga” för alla de osynliga människor eller väsen, vi känner närvaron av, men inte ser. Vi vet för det mesta inte vilka de är, eller varifrån de kommer.

Om de kommer i ett UFO, som i episoden här intill, kan man ju anta att de är utomjordingar. Men de osynliga människor vi någon gång sett och känt ute på 6-punktssystemen, vet vi inte, varifrån de kommer. De kan likaväl vara utomjordingar, som så kallade ”döda” från ”andra sidan”. De kan komma från andra världar eller dimensioner.

- En enda gång har jag sett någon närapå verklig från dödsriket med mina fysiska ögon, säger Eva. Det var när vi skulle visa och sälja in videodokumentären ”TV-kontakt med Andra Sidan” till TV4. Jag såg då ansiktet och ögonen på Seth 3, ett högre väsen från fjärde planet och en av ledarna för kommunikationscentralen på ”andra sidan”, som vi berättar om i videodokumentären. Bild på Seth 3 ses här intill. Jag såg honom med mina fysiska ögon. Han tonade in sig i Friedrich Jürgensons TV-bild, så verkligt, att jag hajade till och minns jag frågade de andra, om inte de såg honom också. Men inte. Det var bara jag, som såg honom. Det kändes, som om han var med oss under visningen för att försöka stödja och hjälpa till, så att de köpte in filmen för visning i TV. Så skedde också, även fast det i slutändan bara visades en liten filmsnutt på några minuter av den timmeslånga dokumentären. Detta var 1992. ”Döda talar” i TV4.

 

De vill ha telepatisk kontakt!

Medier och mediala personer har ju i alla tider haft kontakt med andra dimensioner. Men vad vi förstått så här efteråt, så verkar UFOna och de osynliga vilja, att vi alla ska träna vår förmåga till medial kontakt med dem. Detta gäller även oss själva. Och vi har tillmötesgått dem genom att gå en kurs, där vi har lärt oss ”koppla upp” oss till de osynligas sfärer och lärt oss kommunicera på samma sätt som medier. Vi har skrivit ned en hel del sådana mentala uppkopplingar här i boken. Detta kan du själv lära dig om du vill. Men du får nog vara beredd på att det är lite svårt i början och kräver nog en del träning, om du inte är medial från början. Men alla kan lära sig. Knepet är att man måste stilla sig och lyssna inåt. På den lilla ”osynliga”, svaga rösten inuti sig, som man mer känner än hör. En slags telepatisk kommunikation mellan våra olika existensplan.

 

Men vi contrar ändå enträget, att vi nog helst vill se och tala med dem fysiskt och att vi vill se deras skepp med våra fysiska ögon. Om nu alla kan komma hit förstås i synlig fysisk skepnad? Kanske är detta möjligt bara för en del världar och dimensioner? Vi har ju som sagt ingen aning om varifrån de osynliga människorna kommer, som brukar hälsa på hos oss.