Dr. Greer talks about the importance of mass consciousness and how 1% of conscious humans can transform the rest of the 99%.


Close Encounters of the 5th Kind: Contact, Consciousness, and the Human Future is Dr. Greer's third film.


You can help contribute to the film at: https://ce5film.com/Denna video från To The Stars Academy of Arts & Science har ändrat hela UFO debatten, den är äkta!

 

Fram tills nu har det varit konspirationsteorier att militären hemlighållit information om UFO från allmänheten, Konspirationsteorierna visade sig vara riktiga genom att dessa videos släpps.

Amerikanska militären erkänner nu oidentifierade luftfenomen (UAP) och denna video har genomgått den officiella granskningsprocessen för USA: s regering och har godkänts för offentliggörande. Det amerikanska försvarsdepartementet använder denna process för att noggrant se till att information och material behåller sin integritet utan att avslöja källor och metoder. Det är av en historisk betydelse då man aldrig förut erkänt att de filmat UFO.


 https://dpo.tothestarsacademy.com/

UFO International Projects


This project is dedicated in discovering the truth about UFO sightings and Alien contact. We want to reach out to every corner of the world to discover the truth and discuss all things interesting and different going on out there.


UFO International Project (U.I.P) presents in-depth and quality research and resources on the UFO phenomenon and all other matters strange and unusual. This website/project (we are also on Facebook and twitter) aims to raise awareness about the UFO phenomenon, and to show the extent of serious, quality and scientific information and evidence available on this extremely important subject. Our website continues to grow with new content added regularly in order to keep our followers updated with fresh breaking news! UFO International Project also collects current and past UFO sighting reports from around the world, and presents these reports on the website.


We believe it is important to share knowledge across the world in order to seek the STRUT!


http://www.ufointernationalproject.com/

Har utomjordingarna svarat på våra anrop om kontakt?


14 augusti 2001 bildades en Cropcirkel på helt nytt sätt.

Det var en bild liknade den som skickades ut från Radio teleskopet i  Arecibo nära Puerto Rico.

Det var Carl Sagan som 1974 skrivit en binär code som en bild som bildade ett mönster som presenterade nyckeltal angående oss och vår planet som sändes ut i rymden.

27 år senare svarade utomjordingarna med att lägga ett liknande mönster i sädesfältet utanför radioteleskopet Chibolton. Mönstret är nu avkodat. Se videon ovan


Flygande tefat är inte nonsens

Professor J. Allen Hynek


Som de flesta vetenskapsmän trodde professor J. Allen Hynek till en början att allt tal om flygande tefat var dumheter, och han kunde bara skratta åt det. Men hans öde blev, som han beskriver det, likt "en oskyldig som stod bredvid och blev skjuten". Han ombads av amerikanska flygvapnet att bli vetenskaplig konsult i frågor rörande oidentifierade flygande föremål (UFOs) med huvuduppgift att avgöra om det kunde finnas en astronomisk förklaring till olika UFO-rapporter. Att valet föll på honom berodde på att han vid den tiden var chef för McMillinobservatoriet i Ohio och den närmaste astronom som fanns till hands.


Text och bild från sökaren


UFO film.

 

Den prisbelönta filmen The Day Before Disclosure, nu fri att titta i HQ!

 

Vi här på nya paradigm Film är bland de miljontals människor i hela världen som har en uppfattning om att mänskligheten är på gränsen till stora förändringar på både ett socialt, biologiskt och andlig nivå. Men vi inser också behovet av ett bred information om de viktigaste ämnena i denna omvandling.

 

Vårt mål är att producera filmer som omfattar flera av dessa ämnen, och göra dem tillgängliga för så många som möjligt över hela världen.


Amazing NEW October UFO footage with aliens & craft

[Excerpt below is extracted from the

“The shots were captured by night guard Yalcin Yalman in a compound in Turkey earlier this year.

The 42-year-old and a number of residents claim the UFOs were spotted over a four month period between May and September near the compound in Istanbul.


History channel har gjort en intressant video om utomjordisk teknik


UFO-files söker efter tecken på liv bortom vår värld. Undersöker berättelser om möten med utomjordingar och UFO;n.

Ny forskning öppnar nya fönster i detta kontroversiella område.

Förbered er för en övning i fantasin. Antag att ett utomjordiskt rymdskepp kraschat i öknen och vi människor undersöker det. Vad kan vi lära av dess ingenjörer?

Med hjälp av data som samlats in från år av UFO-observationer kan vi återskapa ett typiskt UFO, med den senaste animation.

Vi upptäcker varför utomjordingarna gör som de gör och hur de trotsar tyngdkraften, färdas snabbare än ljusets hastighet!

UFO-Sverige


UFO-Sverige är en vetenskapsinriktad organissation som har syftet att samla in och undersöka om oidentifierade fenomen på himlen. De har lokal grupper runt om i landet och ger ut tidskrifterna UFO-Aktuellt och rapportnytt.

 


https://www.ufo.se/index.php/om-ufo-sverige/om-ufo-sverige


The Science

Forskare har redan hittat och identifierat många jordliknande planeter, nästa steg är att bygga en farkost som kan färdas snabbare än ljusets hastighet så att vi kan åka dit.

En av de största argumenten mot att vi har utomjordiska besök idag är det faktum att resor fortare än ljuset inte är möjliga. Detta är inte sant, men det finns flera sätt ett att kunna färdas i hela universum i tillsynes fortare än ljuset. Det finns genvägar genom rymden,  genom maskhål, eller att kröka rymden, se Alcubierre Drive ovan.


Project Camelot   


Projektet avser bland annat att belysa och få ut information om

 

• Utomjordiska besök och kontakt med utomjordingar

• Tidsresor

• Tanke kontroll

• Hemligstämplad avancerad teknologi

• Fri energi

• Eventuellt kommande förändringar på Jorden

• Avslöja planer som finns för att kontrollera den mänskliga rasen


• För att skydda & förena de olika fraktionerna av aktivister och vittnen som kan vara oroliga för sig själv och sina anhöriga.


• Att ge en hyllning till alla aktivister i paradigm-utmanande områden som har arbetat till gagn för mänskligheten...och som har lidit eller tystats för att ha berättat sanningen.

 

Läs mer


Förhistorisk UFO och ET bilder i avlägsna grotta i Indien


Michael Cohen m.cohen @ allnewsweb.com


En grupp antropologer som arbetar med ett bergsfolk i ett avlägset område i Indien har gjort en häpnadsväckande upptäckt: intrikata förhistoriska grottmålningar som föreställer utomjordingar och UFO

(se bild ovan).


Bilderna hittades i Hoshangabad distriktet i delstaten Madhya Pradesh endast 70 kilometer från dess lokala administrativa centrum Raisen. Grottorna är gömda djupt i tät djungel.


En tydlig bild av vad som kan vara en utomjording i en rymddräkt kan ses i en grotta målning tillsammans med ett klassiskt flygande tefat som ser ut att vara antingen strålade ned något eller strålande upp någonting, i vad som kan vara en kidnappning. En kraftfält eller spår av något slag ses på baksidan av UFO;t.


Synlig är också ett annat objekt som kan liknas som ett maskhål, det kan  förklara hur utomjordingen kunde nå jorden. Bilden kan ha gjorts av utomjordingarna själva.


Arkeolog, Wassim Khan, har personligen  sett bilderna. Han hävdar att de föremål och varelser sett i dem är helt onormala och ur karaktär jämfört med andra. De har redan upptäckt exempel på förhistoriska grottan konst skildrar forntida liv i området. Han föreslår att varelser från andra planeter har interagerat med människor sedan urminnes tider: Den gamla  astronauten teorin" som påvisar att den mänskliga civilisationen startades  med hjälp av ideella utomjordingar.


Källa: Rajasthan Times

0


00
Våra UFO video dokumentärer.

En videodokumentär om UFO kontaktpersoner,

icketidstunnlar och sexpunktssystem.

- öppningar till andra världar och dimensioner -

1992 -- 2014


Den här videoserien handlar om sex-punkts-system och icketidstunnlar, vilket är hemligheten hur UFOna tar sig hit trots de enorma avstånden i universum.

Vi fann att kontaktpersonerna hade sina UFO kontakter på sex-punkts-system.


Del 1

- Inledning från gamla videon 1992

- Kommentarer och nya inslag 2014

- UFO hänger över flygbas och Perus

huvudstad Lima

-Utomjordingarna har besvarat NASAs

anrop via cropcircles


Del 2

Intervju med UFO-kontaktpersonen Sten Lindgren.

Han berättar här om närkontakten vid Nävsjön strax söder om Nyköping 1965.

De var fem personer som såg ett landat skepp och en utomjording som klev ur skeppet.


Del 3

Intervju med UFO-kontaktpersonen Daniel Glantz 1992.

Daniel berättar här om närkontakterna vid parkeringsplatsen och vid spången Nävsjön.

Det var Daniel som tog med Sten Lindgren till hans kontakt vid Nävsjön 1965. Som vi såg i förra avsnittet.

Daniel har haft många kontakter med utomjordingar men berättar här bara om dessa två.


Del 4

Intervju med UFO-kontaktpersonen Ante Jonsson 1992.

Hans första närkontakt med UFO inträffade en vinternatt i februari 1984, då han var på hemväg i bil från Ingelstad. Han har sedan träffat utomjordingar många gånger och fått åka med till andra planeter.


Del 5

Dag Warghusen har fått svar på brev från utomjordingarna, som han skickat via Ante Jonsson.


Del 6

Intervju med UFO-kontaktpersonen Channie West, som berättar när hon träffade utomjordingarna för första gången.

Vi berättar också hur denna dokumentär serie kom till.


Del 7

Det går inte enligt Einsteins relativitetsteori att färdas fortare än ljuset så betraktas som omöjligt att UFO kan ta sig hit p.g.a de enorma avstånden i universum. Det tar för lång tid.

Men de är ju uppenbarligen här!

Så hur gör de?


Del 8

Hur kan man mäta icketidstunnlar och sex-punkts-system?

I det här avsnittet försöker vi testa med tekniska mätinstrument om de häpnadsväckande uppgifterna om icketidstunnlar i rymden, som mynnar ut på sex-punkts-system här på Jorden, kunde verifieras på något sätt.

Channie fick tider från sina utomjordiska vänner till aktiva sex-punkts-system på Kullen, Kragsta och offerstenen i Vallentuna. Du hittar platserna på www.magicalspots.se


Det kommer att bli 14 avsnitt i serien.


Eva och Tony


Reportage video från Hessdalen

Hessdalen ett fönsterområde där UFO ofta syns

 

Hessdalen i Norge är ett fönsterområde där Ufo och ljusfenomen ofta har iakttagits i över 30 år.

Högskolan i Tromsö har i samarbete med italienska forskare satt upp en mätstation som bevakar Hessdalen dygnet runt.

Vi besökte Hessdalen 1999 för att undersöka om det var några 6-punktssystem i området.

 

Video Hessdalen

00
WWW.UFO.JUST.NU

UFO, utomjordingar, UFO-kontaktpersoner

Här kan du läsa om eller titta på videos om UFOs, utomjordingar, UFO-kontaktpersoner och vittnen.

Exopolitik. UFO-forskning. 6-punktssystem (dimensionsportar) - platser för genvägar i universum genom s k Icke-Tidstunnlar (Vit-tidstunnlar), sädescirklar mm.

6-punktssystem, kan mätas med slagruteteknik, men även med vanliga tekniska mätinstrument, t ex radio, fältstyrkemeter, magnetfältsmätare.


 UFO länkarBästa UFO bilder och videos

—-----------

UFO sveriges hemsida

—-----------

Ufo sajten

—-----------

AFU Ufo biblioteket i norrköping

—-----------

Ur Channies  bok, en ängels dagbok

—-----------

Ur Channies New Earth

—-----------

J. Allen Hynek

Center for UFO studies

—-----------

Dagsaktuella UFO fall

Allnewsweb

—-----------

UFO encounters in Appalachia

----------------

AFU UFO biblioteket

I Norköping

-----------------

A New World Power Emerges for UFO

-----------------

Best Evidence Of UFO's and Aliens - The Bob White Object

-----------------

Russian Enigma draws alien hunters, psychics to Urals

-----------------

utomjordiskt.ifokus


-------------------

A.D. Richard Dolan Interview (The Day Before Disclosure)

--------------------

timothygood.co.uk/latest.

--------------------

http://ufoarchives.blogspot.com/


---------------------


www.vingar.se

Choose language


A new paradigm, contact with other worlds and dimensions, interdimensional communication, UFO, aliens, life after death, borderline science

Forskning, fakta, indicier, bevis och människors upplevelser visar på

ett nytt vetenskapligt paradigm - en ny multidimensionell världsbild

Galax

Vi gör också

Gravkullar i Brottby


Välkommen till Eva och Tonys hemsida om den multidimensionella väldsbilden